Despre Noi

Am inceput colaborarea cu fabrica Sherco Motorcycles in anul 2009, timid, cu doar doua motociclete SE 450 Factory 2009 si am fost foarte placut surprinsi de performantele acestor motociclete inca de la inceput.
In toti acesti ani de colaborare, am observat ca fabrica Sherco Motorcycles nu a stagnat, ci a investit foarte mult in dezvoltarea motocicletelor, de la un an la altul, venind cu imbunatatiri in performantele acestora, folosind componente de ultima generatie, cu cele mai bune performante si cu un design foarte sexy.

Sherco Motorcycles este o companie multinationala, fiind impartita geografic in doua filiale din Europa de Vest. Aceasta companie este activa in sectorul secundar al economiei, in special in industria motocicletelor. Compania este orientata in special inspre productia vehiculelor off-road. Aceasta companie franceza are sediul in Nimes, Franta si a fost creata in 1998. Alegerea strategica a fost crearea a doua fabrici, fiecare specializata in productia unei game de produse specifice si diametral opuse. Astfel, fabrica spaniola din Barcelona, care a fost infiintata in 1998, este specializata fabricarea motocicletelor de trial, in timp ce fabrica franceza, care a fost infiintata in 2003, este specializata in fabricarea motocicletelor de enduro si a altor produse specifice.
Intr-adevar, compania proiecteaza si produce motociclete off-road la scara semi-industriala, firma evoluand intr-un sector de nisa.

Cu toate acestea, evolutia sa a determinat compania sa se concentreze si mai mult pe productia si dezvoltarea motocicletelor de enduro. Gama Sherco consta in prezent in aproape douazeci de vehicule diferite. Gama este impartita in doua categorii principale: enduro si trial. Categoria motocicletelor de trial este formata din cinci modele, cu capacitatea cilindrica de la 80 la 305 centimetri cubi, toate echipate cu motoare in 2 timpi. Totodata, categoria enduro consta in opt modele in 4 timpi, cu capacitatea cilindrica de la 250 la 510 centimetri cubi, si in modelele in 2 timpi, cu capacitatea cilindrica de la 50 pana la 300 centimetri cubi.